jun
26

Nooit Meer Miedema

posted on juni 26th 2011 in Radio with 0 Comments

In 2001 werd ik door een kennis uitgenodigd om eens bij de Stilob in De Bilt te komen kijken. Daar konden ze altijd programmamakers gebruiken. Na een kwartiertje liep ik weer gillend naar buiten. Twee jaar later was de stichting Stilob overgenomen en begon er een nieuwe club met een nieuw radiostation. Roulette103 moest een voortzetting worden van de oude, gelijknamige piraat uit Baarn.

Nu, tien jaar na die eerste voetstappen in het toen al afgetrapte studiopand, neem ik voorgoed afscheid van Roulette FM, zoals het inmiddels heet.

In de acht jaar die ik heb mogen meemaken bij Roulette FM heb ik op elk denkbaar tijdstip uitgezonden, een vast programma in de dagprogrammering gemaakt, het huidige logo ontworpen, jarenlang de website gemaakt en onderhouden en heel veel lol gehad.

Ik kan je verhalen vertellen over dat we het voor elkaar hebben gekregen om maar liefst één week een 24-uurs programmering te hebben (na die week vielen de eerste mensen alweer af), over alle mensen die zijn doorgestroomd naar de landelijke media, over die keer dat we de lokale omroep in Maarsen hadden overgenomen, maar dat de stichting toen opeens een rechtszaak aan de broek kreeg, over het onderhandelen met de lokalo’s in buurgemeenten en dat ik daar echt Cowboy Henkie tegenkwam die een countryprogramma maakte en nog veel meer. Maar alles verandert, zo ook mijn leven.

Het is dus tijd geworden om aandacht te gaan besteden aan andere zaken. En zo komt het dat ik op zaterdag 2 juli 2011 voor de allerlaatste keer mijn programma Meer Miedema zal presenteren. En daarna: Nooit Meer Miedema. In ieder geval niet op Roulette FM.

Fragment uit 2009
Fragment uit november 2009

 

Jeroen is tijdens kantooruren (en vaak daarbuiten) Servicemanager Radio bij de NPO. Thuis is hij vader van vier kinderen en lief van en voor zijn lief. En tussendoor doet 'ie niet zo veel. Soms wel. Vaker niet.