okt
26

Gratis boeken om te lezen hebben?

posted on oktober 26th 2014 in Feest & huis with 0 Comments

Ik hou van lezen. Mijn significante andere ook. En dat zorgt voor een hoop boeken.

Als we nu genoeg ruimte zouden hebben om al die boeken in een mooie kast op te bergen, dan zou dat nog tot daar aan toe zijn. Maar helaas staat het merendeel van die boeken al jaren ingepakt in diverse dozen op zolder. Maar laten we die nu net aan het opruimen uitmesten zijn…

Ik doe ze zeker niet met plezier van de hand, maar het is tijd. Nu kunnen we natuurlijk alles ongezien en rücksichtslos in de oudpapiercontainer gooien, maar dat is ook zo wat. Al die boeken, waarvan we de meeste toch met veel plezier hebben gelezen verdienen een tweede leven. Daarom:

Wie wil er gratis boeken om te lezen hebben?

We hebben ongeveer 125 boeken voor je klaar staan waar je uit kunt kiezen. Boeken over … nou ja, van alles. Hopelijk heb je er plezier van, dat  verdienen die boeken. En jij ook natuurlijk 🙂

Als je boeken hebt gevonden die je graag wilt hebben geef je je keuze door via het emailadres: diewilik@jeroenmiedema.nl. Alle andere manieren, reacties hieronder, berichtjes op Facebook, appjes of wat dan ook, worden niet in behandeling genomen. Alleen via de mailbox kunnen we eerlijk bepalen wie er het eerst was. Want; wie het eerst komt etc.

Neem je meer dan vijf boeken af, dan krijg je nog een bakkie koffie ook als je ze op komt halen. Opsturen doen we niet aan trouwens, dan weet je dat ook vast.

Nou hup, kijk maar snel op www.jeroenmiedema.nl/gratisboeken en laat maar weten welke je wilt. Voor ik mij bedenk…

Jeroen is tijdens kantooruren (en vaak daarbuiten) Servicemanager Radio bij de NPO. Thuis is hij vader van vier kinderen en lief van en voor zijn lief. En tussendoor doet 'ie niet zo veel. Soms wel. Vaker niet.